Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym K-86

Kategoria:

Link do projektu na stronie pracowni KB Projekt

Zobacz konstrukcję dachową w tym projekcie

Aby zobaczyć projekt konstrukcji trzeba mieć zainstalowany bezpłatny program do oglądania projektów konstrukcji „RoofCon Viewer”.
Jeśli go nie masz – pobierz plik instalacyjny tutaj.

Pobierz plik z projektem: kb_k86.

Opis


DANE TECHNICZNE:
Powierzchnia zabudowy: 641.70 m²
Powierzchnia użytkowa: 805.70 m²
Kubatura: 5235.90 m³
Szerokość działki: 33.65 m
Ilość kondygnacji: 2
Liczba pomieszczeń: 47
Kąt nachylenia dachu: 35°
Ilość pokoi: 5
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 11.32 m
Rodzaj ogrzewania: GAZOWE
Wskaźnik energii pierwotnej: 62.72 kWh/(m²·rok)


PARTER 570,60 m2

1. Sala konsumpcyjna 350,45 m2
2. Szatnia + przedsionek 22,56 m2
3. Korytarz 7,92 m2
4. WC dla niepełnosprawnych 4,23 m2
5. WC damskie + przedsionek 8,56 m2
6. WC męskie + przedsionek 8.51 m2
7. Korytarz 25.43 m2
8. Pokój socjalny dla obsł. Kuchni 9,08 m2
9. WC + natrysk 5,13 m2
10. Magazyn urządzeń chłodniczych 2,91 m2
11. Magazyn warzyw 4,85 m2
12. Magazyn produktów suchych 4,01 m2
13. Magazyn napojów 3,30 m2
14. Magazyn zasobów 3,25 m2
15. Obróbka warzyw i jaj 5,26 m2
16 . Kuchnia 36,47 m2
17. Rozdzielnia kelnerska 16,44 m2
18. Zmywalnia naczyń kuchennych 6,48 m2
19. Chłodnia wyrobów gotowych 2,99 m2
20 .Chłodnia wyrobów gotowych 2,95 m2
21. Kotłownia 13,28 m2
22. Klatka schodowa 19,58 m2
23. Pomieszczenie porządkowe 3,30 m2


PODDASZE : 235,10 m2

1. Klatka schodowa 18,61 m2
2. Pomieszczenie porządkowe 3,12 m2
3. Pokój trzyosobowy 18,26 m2
4. Łazienka 3,24 m2
5. Biuro 14,59 m2
6. Pokój trzyosobowy 20,33 m2
7. Łazienka 3,02 m2
8. Korytarz 22,09 m2
9. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
10. Łazienka 3,02 m2
11. Pokój socjalny 6,52 m2
12. WC 3,28 m2
13. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
14. Łazienka 3,02 m2
15. Pokój trzyosobowy 17,74 m2
16 .Łazienka 6,95 m2
17. Magazyn na zasoby 17,32 m2
18. Korytarz 6,04 m2
19. Pomieszczenie techniczne 35,87 m2


 

Pliki do pobrania

Plik PDF:K-86